Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
Pomysl lux ... Ale wiaze sie z tym odrazu powiekszenie max statow np. do 200-300 ... bo na 101lvl juz masz max w kazdym stacie 50 ... Ale sa i minusy bo np. jak mamy takiego 200lvl to jaki jest sens grac od nowa komus jak nawet nikogo nie zabije gdy ma 1lvl ...
_________________ Gość are no life! And everyone will tell you this because it is written on your grave!
By FullSpeed
Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum