Wysłany: 2012-01-15, 10:03 Admin który ma mniej niż 10 lat.
Nick w grze: aha. mhm. pff. Admin Na którego chcesz złożyć skargę: GumiśTerrorysta Godzina Zdarzenia: 9:55 Data Zdarzenia: 15.01.2012 Mapa: de_dust Opis sytuacji :
Witam. Wchodzę sobie na serwer, cały serwer non steam. Gram sobie spokojnie, nie dość, że non steam nie umie biegać na shift, i tupie jak by go mama w domu biła, to jeszcze stoi i czeka aż ja strzele. więc ja jak na normalnego gracza CS-a przystało strzelam. i wychodzą mi staty 11:1, nagle w czacie pisze admin "kogo?" po czym zaraz dostaje kicka
Kicked by Console: "pff. (zbanowany kompletnie)"
Kicked :"pff. (zbanowany kompletnie)"
] connect 188.165.22.36:27092
Connecting to 188.165.22.36:27092...
You have been banned from this server.
Retrying 188.165.22.36:27092...
You have been banned from this server.
Retrying 188.165.22.36:27092...
You have been banned from t
Ani screena, ani demka ani nic. Po prostu totalny brak profesjonalizmu ze strony admina NonSteam-a. Admin powinien świecić przykładem, i robić to czego jest pewien, niestety ten admin moim zdaniem się nie na daje do tej funkcji na serwerze. Bardzo proszę o ub, i kolejnym razem jak będzie podejrzenie "wuha" albo "aima" to proszę o dowód.
Teraz ja to ujmę po swojemu.
1.Grałam dziś na tym servie i dobrze widziałam twojego aima i wh.
2.Server nie był cały ns.
3.Wiesz jak by Ci zrobił ss/demko to są aimy i fuhacze nie wykrywalne.
Skarga nie potrzebna połowe żeś wymyślił
1. Jako że widziałaś mojego aima i wh - to powinien być dowód, bo akurat takowych rzeczy nie posiadam na komputerze.
2. Jakoś nie zauważyłem zeby ktoś ze STEAM grał na serwerze oprócz mnie. Ale cóż, nie wpisałem status, to nie wiem - mogę się mylić.
3. Właśnie po to jakiś człowiek to wymyślił, żeby zobaczyć czy dany gracz posiada takowe rzeczy. -.-
4. Skarga jest potrzebna, a Twoje bez sensowne nabijanie postów jest denne koleżanko 13latko. -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum