Gram na: FFA
CS: Steam
Nick w CS: Baxo.
Wysłany: 2012-01-14, 18:59 Brak kompetencji admina GumiSTeroRysta
Nick w grze: Baxo. "STEAM_0:1:25951646" Admin Na którego chcesz złożyć skargę:GumiSTeroRysta Godzina Zdarzenia: 18:30-50
Data Zdarzenia:14.01.12
Mapa: De_dust2
Opis sytuacji:
Wszedłem na serwer by miło pograć, w pierwszej rundzie, zabiłem trzech graczy wszystkich HS, w tym adminka...
w następnej rundzie zdążyłem zabić jednego gracza i zostałem zbanowany przez owego adminkaa... powód nie jasny dla mnie. ScreenShot, nie dostałem ss, i nic w tym rodzaju.
Pozwolę powiedzieć swoje zdanie na ten temat, jeśli admin jest tak nie kompetentny a ma tak ważne stanowisko na serwerze, to powinien zostać natychmiastowo zwolniony z tego stanowiska, wiele razy widziałem na serwerze jak ten admin robił vote pytając graczy czy dany gracz ma wh, do tego banując gracza np, mnie. powinien zrobić ss, bym miał dowód na niewinność. dla mnie owy admin nie powinien być adminem.
Vipek.,
Jakie SS'y? Przecież nie wrzucił żadnych foteQ...
Wrzucił screena z dowodem(powodem) że jest zbanowany....
Myśl.... Daj ip w tym temacie i dostaniesz ub. Zgadzam się, ten gracz nie powinien sprawować roli Admina... Powód:
baxo. napisał/a:
jeśli admin jest tak nie kompetentny a ma tak ważne stanowisko na serwerze, to powinien zostać natychmiastowo zwolniony z tego stanowiska, wiele razy widziałem na serwerze jak ten admin robił vote pytając graczy czy dany gracz ma wh, do tego banując gracza np, mnie. powinien zrobić ss, bym miał dowód na niewinność
Zgadzam się!
_________________ Jeżeli już piszesz do mnie na gg lub steam to:
Przywitaj się
Przedstaw się
Opisz dokładnie sytuację
Nie poganiaj mnie
Nie spamuj
Nie lubie spamu typu jesteś ?
Jeżeli nie odpisuje znaczy ze mnie nie ma. Albo jestem zajęty.
Prosze nie pisac do mnie na gg, steam lub pw a bym dał komuś unbana!
Jak ssy nie działaja a nie jest się pewnym można demko nakręcic i wlepić bana. Zawsze był by jakiś dowód a tak to ub się należy ale niech Vipek zdecyduje.
Nie do końca, a co z ukaraniem admina ? Gracz pisze, że admin, który go zbanował, często robi bezmyślne voty itp. Myślę, że trzeba od adma wyciągnąć konsekwencje.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum