Wysłany: 2011-04-26, 17:00 Konkurs ~ Admin/Slot zupełnie za darmo!
Witam, jak każdy zauważył nasz serwer CoD nie jest już "full cały dzień" więc postanowiłem ogłosić konkurs.
Nagrody w konkursie to: 45 Reklam ~ Admin na wybranym serwerze na miesiąc! 15 Reklam ~ Slot na wybranym serwerze na miesiąc! 10 Reklam ~ Ranga i członkostwo w grupie "Donator" na forum na miesiąc!
Zasady konkursu:
- nie przyjmujemy linków z reklamą w formie 'oczekuje na akceptacje'
- linki wstawiamy w tym temacie
- nick na forach z reklamami musi być taki sam lub podobny jak na tym forum!
- pod linkami z reklamami w tym samym poście piszcie na jaką nagrodę robiliście te reklamy
- każdy link będzie sprawdzany!
Nazwy tematu reklamy:
CoD MoD Zapraszamy!!!
NS/S CoD MoD!!!
HS-Serwer.pl [CoD]
Kod reklamy:
Kod:
[center][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.199.22.41:27020/b_350_20_0F0805_120707_FFFFFF_2B0808.png[/img]
[color=green][b]»[/b][/color] [b]IP serwera[/b]: [color=red][b]91.199.22.41:27020[/b][/color]
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Nazwa serwera[/b]: [b][color=green]www.HS-Serwer.pl [[i]Call Of Duty MoD[/i]][/color][/b]
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Ilość Slotów[/b]: 31
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Hasło[/b]: Brak
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Typ serwera[/b]: [b][color=green]NonSteam/Steam[/color][/b]
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Friendlyfire[/b]: [color=red][b]NIE[/b][/color]
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Forum[/b]: www.HS-Serwer.pl
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Kontakt z Head Adminem[/b]: GG-31394584
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Godziny uptime[/b]: 24/7
[color=green][b]»[/b][/color] [b]OS[/b]: Linux
[color=green][b]»[/b][/color] [b]Lokalizacja[/b]: Polska [/center]
Odbiór nagrody
Po wstawieniu linków w tym temacie, na PW zostawiacie mi dane do nagrody (w przypadku admina lub slota) ze wzorem:
Kod:
nick do admina/slota:
haslo do admina/slota:
W przypadku robienia reklam na przedłużenie admina którego już macie, nie piszcie mi na pw, wystarszy wstawić linki w tym temacie!!!
Ostatnio zmieniony przez wnS. 2011-04-30, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
full speed no live
Kep][az. synu patrz
klolk ty mi postaw piwko.
KnaPeK nie lubie cod i nie wejde
Boxer wbijaj na tp
HitmenJamesBot nie masz szans
Psychopats Nie stawie ci piwka.
.psedoO nie pomogłeś
sEmi po co mam ci dawać pytania?
nOris Nie postawie ci piwka .
4You only zamykator
Ostatnio zmieniony przez emanis 2011-04-27, 16:16, w całości zmieniany 4 razy
WKG, MloDyKruPek, przyznane
k4mil955, dorób 7 reklam
Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
rocky15, kiedyś jeszcze zrobię takie konkurs, może nawet nie długo.
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum