Wysłany: 2011-08-24, 10:13 Ludzie Ogrnijcie Bf2 Serw bo szok sie dzieje ....
Gracze bf2 ktorzy graja czysto .. niech pomoga i sie wypowiedza co sie dzieje na bf2 serwie ... Same czity graja ....
Wns Daje adminów ludziom ktorzy nie ogarniaja . nie wszyscy . jedyny to North i Mr.Tb.. i Czarny . z nimi mozna sie dogadac ..
ale i tak jest mało adminów .
cyrki straszne sie dzieje . SERW BF2 PADA PRZEZ CZITERÓW . A GŁOWNY ADMIN NIC Z TYM NIE ROBI . WIDAĆ JAK SIE INTERESUJE SERWEREM ..
JA TO SIE NIE ZMIENI PODZIEKUJE GRANIA NA TYM SERWIE .. POSTARAM SIE ZAŁOZYC NOWY . I LUDZI ZAPROSZE Z BF2 TYLKO OGARNIETYCH . POZDRAWIAM .. CIEKAWE CO TERAZ GŁOWNY Z TYM ZROBI !! BO SMIECH JEST STRASZNY ZEBY NIE DAŁO SIE GRAC .. BO CZITY RZADZĄ NA BF2 ! ZALLLL...
no niestety gremsik ma racje ... ja staram sie jak mogę , north i czarny też ale to i tak nie pomaga przydał by się jeszcze ktoś a do tego bany na config bo tak to dzieci neostrady mają zmienne ip i znów pojawiają sie na serwie ... szkoda gadki ... mam nadzieje że ktoś nam pomoże !
Oki .... No strasznie bf2 sie rozpada !:( dzis od godziny 9 rano grało tyle cziterów ze szok .. cały serw ./... to moze nazwijcie ten serw bf2 czity rzadza !! i wtedy ogarnieci ludzie co beda chcieli sobie pograc nie beda wchodzic .. zall ..
niech ktoś coś z tym zrobi .. codziennie gram na tym serwie .. i strasznie jest . jak nie ma admina .. nie da sie grac .. a to niedobrze .
zróbcie cos z tym serwem wchodze codziennie i przez pól dnia mozna naliczyc kolo 25 albo wiecej cziterów przedziesz to maskara co sie dzieje gremsik doslownie to nazawl bf2 dla cziterów to zalosne co sie dzieje i to nie tylko na bf2 tylko na calym cs!!!! zróbcie cos z tym wkoncu bo zaraz caly cs upadnie
Jestem najlepszym graczem bf2 gram tu najdłuzej . i bardzo długo codziennie . i to co sie dzieje to mnie strasznie boli .. szok .. jak by mi sie nie podobał ten serw to bym sie nawet nie wypowiadał tylko poszedł na innego tam gdzie głowni admini sa ogar.. i daja adminów ludziom którzy sa ogarnieci i umieja doprowadzic porzadek na serwie ....
Jak bym miał tu admina to by tak nie było bo codziennie jestem na bf2 !
Zrubcie cos z tym albo usuncie tego bf2 bo to juz jest załozne co sie dzieje .. Działaj Wns Zobaczymy co zrobisz ... !
Grem$!k ma racje ! Server BF2 juz nie jest dla normalnych graczy tylko dla CZITEROW Jest za mało adminow by tych cziterow ogarneli ! jest ich kilku lub kilkunastu dziennie na servie i nie mozna sobie pograc To jest żałosne co sie dzieje na BF2 .
Gram na: BF2
CS: NonSteam
Nick w CS: b
Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 12 Postawił 3 piw(a) Skąd: ------------
Wysłany: 2011-08-24, 12:45
Grems napisał/a:
Jestem najlepszym graczem bf2 gram tu najdłuzej . i bardzo długo codziennie . i to co sie dzieje to mnie strasznie boli .. szok .. jak by mi sie nie podobał ten serw to bym sie nawet nie wypowiadał tylko poszedł na innego tam gdzie głowni admini sa ogar.. i daja adminów ludziom którzy sa ogarnieci i umieja doprowadzic porzadek na serwie ....
Jak bym miał tu admina to by tak nie było bo codziennie jestem na bf2 !
Zrubcie cos z tym albo usuncie tego bf2 bo to juz jest załozne co sie dzieje .. Działaj Wns Zobaczymy co zrobisz ... !
zgadzam sie na to by grermsik byl adminem on to ogarnie wszystko
Gram na: BF2
Nick w CS: John McClane
Wiek: 17 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 6 Postawił 1 piw(a) Skąd: WrocLove
Wysłany: 2011-08-24, 22:08
Jeśli chodzi o cheaterów to na serwerze jest ich pełno. Popieram gremsika. I nie tylko cheaty... Jest pełno gości którzy po prostu wchodzą i kasują odznaki. Dzisiaj mój znajomy (nie chce tu sypać nazwiskami, nickami w grze) został właśnie ofiarą takiego palanta.
_________________ Szanuje tych którzy szanują mnie. W życiu jak i w grze.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum