Prosiłbym o wzbogacenie mapcycla o mapy takie jak de_westwood, de_kabul, de_rats, cs_alpin ewentualnie jakiś aim_map, to tylko przykłady, podajcie swoje, ale żeby mapy się nie nudziły tak jak jest teraz. Gramy inferno póżniej dust i znów inferno. Tak właściwie jest granych 6 map w kółko train dusty inferno assaut italy. i czasem nuke.
Ja proponuje jeszcze awp_india,aim_map,cs_deagle5 ,de_kabul,aim_crezyjump i cos takiego bo sie nudzi serwer;p
Dziękuje i proszę o wstawienie nowych map ;p
Ludziki moje kochane ... Tyle co było tematów (propozycji MAP) w tej kategorii to wy tyle lat nie macie
A tak ku ścisłości NOWYCH MAP NIE BĘDZIE ,,pewnie"
W Twoim sercu Widzew Łódź
Jeżeli jednak by były to proponuje:
cs_sauna
de_office_rats
wh_nuke
wh_train de_perfect_inferno
de_dust2_b
de_winter_aztec
de_winter_dust
de_dustyaztec
awp_dust
awp_city
de_zima
de_reksio
de_rio
de_sunny
de_eldorado
de_celtic
Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum