W tym temacie wstawiamy linki do naszych profili na nk
Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
_________________ Świat na twarz padł zarył o glebę,
zapomniał jaka różnica jest pomiędzy piekłem a niebem .
Pomiędzy dobrem, a złem odwieczna walka to wiem
zaburzył równowagę gówno ma większą rangę.
Świat zmysły postradał, nie jednemu już
serce cios zadał niejednemu no cóż przyjaciela zabrał.
A gdzie anioł stróż? na pułapkę się nabrał.
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!!
Gram na: Zombie
CS: NonSteam
Nick w CS: A w ryj?
Wiek: 16 Dołączył: 23 Gru 2010 Posty: 127 Postawił 4 piw(a) Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2011-03-12, 15:30
yyy...
Boxer zly link wchodzac na swoj profil nacisnij na swoje imie i nazwisko i wtedy mozesz wstawic link-edit post
Kasia=cacuszko
a mój to http://nk.pl/#profile/28398418
_________________ Text by `Gienekw0w~ "Czas nie ch*j-w miejscu nie stoi"
Pomogę koleszce kiedy wobec mnie był fer!
Kiedy będę chciał to zmienię kurs, trzymam mocno ster. Wiesz już o czym mówię? Wiec Ziomuś powtarzaj. Kto raz nogę w dół wpierdoli by nie wjebać się uważa!
Jeśli nie odpisuje na GG, oznacza to, że mnie nie ma bądź nie mam nic do powiedzenia na dany temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum