Nick w grze:Dr.Koks|VVitchaven|
Admin Na którego chcesz złożyć skargę:Love Godzina Zdarzenia:20:30 Data Zdarzenia:10.01.2012 Mapa:de_dust Opis sytuacji:Kurde nie wiem jako to wytłumaczyć pierwszy raz dostałem takiego bana!
Wbijam sobie na serwer kosze wszystkich równo patrze na staty 13:1 nieźle a tu nagle wywale mnie z serwera i pokazuje się komunikat "że zostałem dodany do listy zbanowanych" wtf??? co jest? nie ma nawet ss-ów do du*y z takim adminem!!!! teraz na serwerze pisze mi non stop "not responding"proszę o jak najszybsze ub!
_________________ Dr.Koks jihahajaaa ok działa:D
Gość myślisz że dobrze grasz w cs?
Zobaczymy się na serwerze! gracze którzy zdobyli mój szacunek: A w ryj? Medyk TerroRysta Mr.TB Dołączysz do nich jeżeli uznam że OGARNIASZ
Na ffa jest zje.... amx więc dlatego nie zrobił albo może zrobił tylko ci nie wyskoczył komunikat że miałeś robione sprawdź folder cstrike a jeśli nie ma to czekaj aż wypowie się admin który cie zbanował.
sprawdziłem nie ma:(
kto jest w ogóle tym adminem? jaki ma nick na forum?
Zobaczymy się na serwerze! gracze którzy zdobyli mój szacunek: A w ryj? Medyk TerroRysta Mr.TB Dołączysz do nich jeżeli uznam że OGARNIASZ
_________________ Jeżeli już piszesz do mnie na gg lub steam to:
Przywitaj się
Przedstaw się
Opisz dokładnie sytuację
Nie poganiaj mnie
Nie spamuj
Nie lubie spamu typu jesteś ?
Jeżeli nie odpisuje znaczy ze mnie nie ma. Albo jestem zajęty.
Prosze nie pisac do mnie na gg, steam lub pw a bym dał komuś unbana!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum