CS: Steam
Nick w CS: RIu# Only DgL
Wysłany: 2010-09-22, 19:16 Taki jeden plugin off
Nie wiem czy to jest taki plugin czy moze juz jest to dołączone do paczki z diablo moda ale jak jest to plugin to prosiłbym o jego wyłączenie m.in chodzi o takie cos ze gdy ninja atakuje nozem to gracza atakowanego tak jakby wyrzuca i wtedy sie nie wie gdzie sie jest i nie mozna ninji trafic bo to w jakis sposob rzuca celownikiem gracza. Proszę o jego wylaczenie ze wzgledu na to ze jest to irytujace oraz denerwujace nie tylko dla mnie ale dla innych graczy tez
Plugin powinien zostac poniewaz ninja i tak ma male szanse wiec to jest dla niego bardzo przydatne ...
@Edit
Czy ja wiem RIu ninja nie jest taki trudny do zobaczenia i rozwalenia nawet jesli na cb ich 3 idzie ... Ale fakt faktem ze grajac ninja to ten plugin sie bardzo przydaje ... Ja jestem za pozostawieniem.
_________________ Gość are no life! And everyone will tell you this because it is written on your grave!
By FullSpeed
CS: Steam
Nick w CS: RIu# Only DgL
Wysłany: 2010-09-22, 19:51
No nie powiedział bym jak sie potrafi grac ninja to sie zabije ninja ja tam umiem tylko to najwiecej botkow gra ninjami co grac z bronia nie potrafia a tak potem Ci gracze graja w 10 ninjami idzie na cb 3 lub 2 ninja i jestes bez szans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum