5. Trwa sprawdzanie prędkości Twojego łącza. Po lewej stronie ukażą Ci się wyniki.
6. Uruchom program HL TooLz i przejdź do zakładki Ping Tweaks.
7. Przy [Step 1] i [Step 2] wybierz z listy KBits/sec.
8. W polu "My UPLOAD speed is:" wpisz wynik z testu (upload). Pamiętaj, aby podać liczbę, która na wyniku jest pogrubiona i podana w kbps. Nie wpisuj liczby z nawiasu.
9. W polu "My DOWNLOAD speed is:" wpisz wynik z testu (download). Pamiętaj, aby podać liczbę, która na wyniku jest pogrubiona i podana w kbps. Nie wpisuj liczby z nawiasu.
10. Po prawej stronie (na dole) znajdują się wartości dla komend.
Jeśli Update Rate wynosi "45" to znaczy, że komenda cl_updaterate powinna przybrać wartość "45".
Lewa strona - nazwa w programie. Prawa strona - wartości w Counter-Strike.
Wszystkie komendy (oraz wartości) należy wpisywać w konsoli [~] lub w pliku konfiguracyjnym gry - config.cfg.
Następnie Wykonujemy tą czynność- http://hs-serwer.pl/przep...netu-vt2235.htm
Ostatnio zmieniony przez wnS. 2011-02-14, 11:31, w całości zmieniany 2 razy
To wymyśliłeś ja to dawno znalem i znam bo to mam
jak nie wiezysz to zajzyj tutaj :
www.okcsklan.tk poszukaj sobie posta
i to nic nie daje to jeszcze gorsze .
Proponuje zeby wszyscy gracze wpisali tą komende w konsoli :
cl_uprate ''wartosc'' ja pisze 45 i to zmiejsza ping i lagi w cs'e
Po pierwsze to nie zmniejszamy ping tylko lagi(latency), ew. wynik programu ping. Więc błąd rzeczowy. Większości osób się to nie przyda, gdyż domyślne ustawienia powodują normalne lagi(<90)
To zrobiliście? Bo raczej nie! Mi działa to czemu wam miało by nie działać!?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum